Перейти до основного вмісту

Чи можна оновлювати iPhone 4 з Gevey Sim, ідеальний анлок для iPhone 4

У кожного майбутнього користувача телефону від Епл, який розглядає варіант покупки iPhone 4 з Америки, виникає питання: купувати версію Неверлок або Софтлок, розблокований за допомогою Гевей Турбо Сім.

Якщо Ви вирішили заощадити 150-200 доларів і купити американський Айфон, який доведеться розблокувати за допомогою Gevey Sim , Ви відразу ж почнете шукати слабкі сторони даного розблокування, які допоможуть прийняти рішення - купувати чи не купувати.

Чи можна оновлювати прошивку iPhone 4 із Gevey Sim?

За всю історію існування анлока за допомогою Гевей Турбо Сім, операційну систему Apple iPhone можна без жодних труднощів оновлювати, так само, як і Айфон Неверлок.

Виходить, мінусів анлок за допомогою Гевея не має?

Ми можемо твердо запевнити, що ні. Гевей не завдасть Вам проблем, якщо у Вас не китайська підробка. Проте, з виходом операційної системи oPhone OS версії 5.0 ситуація може змінитись. Але фахівці нашого інтернет магазину глибоко сумніваються, що компанія Gevey упустить свій заробіток. Тому, неодмінно випустить чергову версію Gevey Turbo Sim.

Купити iPhone 4 з Америки білого або чорного кольору, Ви можете в нашому інтернет магазині, заощадивши на даній покупці 100-150 доларів. Є як нові так і БУ iPhone 4 Sodt Lock, які продаються разом з Gevey Turbo Sim в комплекті безкоштовно. Нам можна довіряти!