Перейти до основного вмісту

Cмартфон за 25 доларів від компанії Mozzlla може змінити ринок

Компанія Mozilla зробила зухвалу спробу створити свій смартфон за 25 доларів. Мозилу всі знають за інтернет-браузером Firefox. До того ж компанія має в своєму розпорядженні свою мобільну операційну систему Firefox OS, яку можливо використовувати для створення смартфона. Звичайно виробнику доведеться зіткнутися з "акулами" мобільного ринку, пристрої яких на платформах iOS або Android вже завоювали серця та гаманці споживачів.

Конкуренція iOS та Android?

Як увійти Mozilla на ринок, в якому пристрої Android захопили 78%, апарати iOS -18%, а частину, що залишилася, ділять BlackBerry, Windows та інші виробники?

Mozilla планує продавати свій смартфон за $25 в Індії, Індонезії та інших країнах, даючи можливість технічного зростання бідному населенню Азії. Роблячи ставку нових користувачів, Mozilla завоює свій сегмент ринку мобільних гаджетів. Програмне забезпечення, розроблене з урахуванням особливостей інфраструктури азіатських країн, де чимало проблем із підключенням мобільного інтернету, сприятиме розвитку планів Mozilla.