Перейти до основного вмісту

Детальний огляд чохла Handwers BERING для MacBook Air

Компанія Handwers поповнила асортименти шкіряних аксесуарів новою серією чохлів для 13-дюймового MacBook Air. Стильні чохли BERING для MacBook Air виготовлені з натуральної шкіри та вовняної повсті - матеріалів, що демонструють відмінні захисні якості та шикарний зовнішній вигляд.

Ідеальна ручна робота від Handwers

Ноутбук Macbook Air - пристрій легкий і крихкий, а його алюмінієвий корпус, при контакті з іншими предметами, смартфоном, наприклад, отримує подряпини та вм'ятини. Чохол BERING - відмінний аксесуар для зберігання та перенесення портативного комп'ютера з ефектним та респектабельним дизайном. Творці чохла продумали до дрібниць всі функціональні та декоративні деталі.

Зсередини чохол покритий м'якою, вовняною повстю, для того щоб не подряпати ноутбук. Зручно розташована пластмасова застібка-блискавка дозволяє зручно витягувати пристрій з чохла, без ризику залишити зайві сліди на маку. Ручка для перенесення – ще одна корисна деталь бездоганного девайсу. Крім комп'ютера в чохол-папку можна покласти документи, блокноти, ручки та інші необхідні робочі будні, дрібниці.

На кшталт Handwers!

Зроблений з натхненням, аксесуар Handwers можна поставити в один ряд з творами італійських майстрів. Універсальний аксесуар підійде для ноутбука будь-яких марок.