Перейти до основного вмісту

Дизайн Samsung Galaxy A5 2018 та A7 2018 залишиться без змін

Samsung працює над оновленням смартфонів лінійки А, випуск яких заплановано на 2018 рік. А в мережі вже з'явилися відомості про дизайн та можливі характеристики апаратів.

Судячи з зображень, представлених у соціальній мережі, смартфони Samsung Galaxy A, наступного випуску, отримають дизайн ідентичний актуальним моделям. Пристрої будуть оснащені панеллю Infinity, як нинішній смартфон Galaxy S8 duo, однією головною камерою і дактилоскопічним датчиком на задній панелі.

Як і попередники, апарати Samsung Galaxy A (2018) будуть одягнені в алюмінієвий корпус, обтічної форми. За деякими даними, виробник планує використання зігнутої скляної панелі для задника пристрою, яка зможе забезпечити можливість бездротової зарядки.

Крім того, зображення підтверджують чутки про оснащення бюджетних смартфонів Samsung спеціальною кнопкою виклику віртуального помічника Bixby. На зразках вона розміщена на лівій грані пристрою.

Портал GFXBench вже публікував відомості про майбутню новинку Samsung Galaxy A7 (2018). Серед передбачуваних характеристик називалися – 5,7" FHD-екран, ОЗУ – 4 ГБ, чіпсет Exynos 7885 або 9610, модуль – 16 Мп. Прем'єра нової лінійки Samsung Galaxy запланована на початок 2018 року.