Перейти до основного вмісту

Ексклюзивні чохли для iPhone 3Gs зі своїх фото, зі своїм дизайном

Найкращі компанії - виробники аксесуарів працюють над створенням креативних, сучасних чохлів для найбажанішого мобільного гаджета "всіх часів та народів". Вберегти вам смартфон зможе навіть найпростіший чохол, але подарувати незабутнє естетичне задоволення, виділити з натовпу, підкреслити стиль та індивідуальність зможуть лише оригінальні чохли для iPhone 3Gs .

На iOK Ви знайдете багато цікавого

Для любителів нетривіальних речей, у нас приготовлені новинки революційних дизайнів та креативних форм. Наприклад, силіконовий чохол-зайчик, ефектно виглядатиме з сумочки, а чохол зі стразами Сваровскі прикрасить вечірній гардероб і додасть родзинку повсякденному стилю. Любителям сучасної класики підійдуть шкіряні брендові чохли, які беззастережно є ознакою гарного смаку.

На сайті iOK ми пропонуємо оригінальні фетрові чохли для iPhone 3Gs від російського бренду Safo. Гармонійне поєднання шкіри та модного, у цей сезон фетру, створюють елегантні моделі в стилі мінімалізм. Романтичні дівчата вже змогли оцінити якість та витончений стиль чохлів Kath Kidston для iPhone 3Gs. Милі квіткові або горохові принти покривають кришку для смартфона. Дуже приємна на дотик і поверхня Kath Kidston, що не ковзає в руках, убереже Айфон від падіння.

Ми робимо унікальні 3D-чохли на замовлення

Щоб забезпечити захист своєму девайсу, а заодно придбати стильний аксесуар, ви зможете вибрати та купити оригінальні чохли для iPhone 3Gs на нашому сайті за доступними та приємними цінами.

Але, ми пропонуємо щось нове та ексклюзивне!

Зараз з'явилася можливість замовити чохол для iPhone 3GS з особистих фото та картинок. Ви даєте нам фото, а ми робимо чудові аксесуари! Спробуйте!