Перейти до основного вмісту

Фото порівняння Meizu M3 Max та Xiaomi Mi Max

Вчора, Meizu презентувала публіці недорогий планшетофон M3 Max, з екраном – 6 дюймів. Апарати з великими дисплеями є в асортименті компаній Sony , Huawei , Lenovo .

Нагадаємо характеристики Meizu Max та Xiaomi Max

Цього року, компанія Xiaomi анонсувала фаблет Max з 6,44-дюймовим Full HD-екраном, чіпсетом Snapdragon 650/652, ОЗУ – 3 ГБ та 4 ГБ, ПЗУ – 32/64/128 ГБ, модулями – 16 Мп та 5 , MIUI 8, у той час як Meizu Max має 6-дюймовий екран з аналогічною роздільною здатністю, чіпсетом MediaTek P10, ОЗУ - 3 ГБ, ПЗУ - 64 ГБ, модулями - 13 Мп Sony IMX258 і фронталкою на 5 Мп, Flyme OS 5.

А ось тепер фото порівняння

Порівнюючи апарати на фото, бачимо, що на корпусі Xiaomi Max розташовані пластикові вставки-антени, для якісного приймання сигналів. Meizu M3 Max одягнений у суцільнометалевий корпус зі спеціальним та смужками. Обидва апарати оснащені дактилоскопічним датчиком, який розташований у Xiaomi Max на "спинці", а Meizu M3 Max вмонтований в клавішу "Home". Поруч із камерами, розміщені в різних місцях планшетофонів, розташований подвійний світлодіодний спалах.

Ціни на Meizu Max та Xiaomi Mi Max

Смартфон Xiaomi продається в сірому, сріблястому, золотому кольорах, а Meizu представлений у популярному рожевому кольорі.

Єдиний варіант Meizu M3 Max з накопичувачами – 3/64 ГБ коштує – 265 доларів або 1699 юанів.

Xiaomi Max доступний у модифікаціях з Snapdragon 650, 3/64 ГБ за 224 долара або 1499 юанів, Snapdragon 652, 4 1

Як щодо захисних аксесуарів?

Такі великі смартфони навіть планшетофони дуже легко пошкодити. А як вони бояться падінь... Втім, просто хочемо поділитися з вами посиланнями на захисні кейси з класними малюнками: