Перейти до основного вмісту

Huawei P Smart Z – перший смартфон компанії з висувною камерою

Відбувся анонс смартфона Huawei P Smart Z. Головною перевагою моделі середнього класу є вражаючий дизайн, що має дві незвичайні особливості.

Це задня панель, що складається з двох частин, виконана у стилі смартфонів Google Pixel та деяких бюджетних апаратів HTC. А, також, 6,59" дисплей без вирізу і висувним переднім фотомодулем (подібно Vivo NEX). Його міцність Huawei демонструє на відеоролику, де камери утримують полицю зі стопками книг. Фронтальний модуль є сенсором на 16 Мп з фіксованою фокусною відстанню.

Крім того, новачок Huawei оснащений прогресивною основною камерою із шестилінзовою оптикою. Зазвичай смартфони середнього класу оснащуються більш простими п'ятиелементними системами. Модуль включає сенсор - 16 Мп, камеру на 2 Мп і традиційні для Huawe, ІІ-розпізнавання об'єктів. Основою девайсу є процесор Kirin 710F, доповнений ОЗУ – 4 ГБ, ПЗУ – 64 ГБ, батареєю на 4000 мАг, портом USB Type-C та модулем NFC.

Офіційної дати релізу P Smart Z у нашому регіоні Huawei поки не оголосила, але, напевно, незвичайний середняк з'явиться в Україні зовсім скоро.