Перейти до основного вмісту

Huawei P20 Pro отримав звання телефону року за версією EISA

Компанія European Image and Sound Association (EISA), заснована в 1982 році, до якої входять 53 найавторитетніші профільні видання з 25 країн, склала щорічний рейтинг найкращих мобільних девайсів на 2018-2019 роки.

Отже, лідером серед смартфонів став Huawei P20 Pro . Переможець оснащений інноваційним потрійним модулем камери (розробка Leica), а також має високе технічне та візуальне оснащення. Нагороду отримав і флагманський апарат Huawei бренду Honor - Honor 10 відзначений званням "Найкращий смартфон для життя" (Lifestyle smartphone). У номінації "Народний девайс" (Consumer smartphone) переміг Nokia 7 Plus , а найкращою пропозицією, на думку EISA, став NOA Element N10.

В області мобільних аксесуарів нагороди отримали: колонки JBL Xtreme 2 ("Краща мобільна колонка") та LG Xboom AI ThinQ WK7 ("Краща колонка з AI"), гарнітура JBL Indurance DIVE ("Кращі бездротові навушники-вкладиші") та AKG N700NC ( "Найкращі навушники з шумопоглинанням"), плеєр Pioneer XDP-02U та портативний ЦАП iFi Audio xDSD.