Перейти до основного вмісту

Incase, Otterbox, Incipio вже приготували чохли для iPhone 5

Поява нового смартфона від Apple розширила можливості виробників аксесуарів для iГаджетів. Ще до надходження в продаж нового девайсу, були випущені цілі колекції нових моделей чохлів для iPhone 5. Фахівці компаній – виробників аксесуарів, наче вгадали дизайн нового яблучного продукту.

Світові бренди аксесуарів вже готові:

Добре поставлена служба розвідки і чутки забезпечили точне уявлення про дизайн айфону нового покоління.

Відомі продукцією відмінної якості та надійності компанії Incase, Incipio, Otterbox та інші представили свої чохли для iPhone 5.

Чохли Incase

Чохол Slider Case від Incase нової концепції із міцного пластику представлений у чорному та білому кольорах, його вартість - 35$. За ту ж ціну ви зможете придбати Crystal Slider в широкому колірному діапазоні. Чохол Metallic Slider підвищеної міцності, трьох колірних відтінків, коштує 35 $.

Incase представила до продажу чудовий чохол Snap Case – близько 30$ та Sports Armband – спортивний чохол з посиленим захистом корпусу смартфона (ціна 40$).

Чохли Otterbox для iPhone 5

Компанія Otterbox підготувала чотири моделі чохлів для iPhone 5, але у продажу доступні поки що два з них. Чохол Defender Series за $50 та Commuter Series, який коштує $35. Обидва чохли представлені у різних кольорах.

Чохли Reflex та Prefix від Otterbox готуються до продажу та скоро будуть доступні. Вони так само міцні і надійні як будь-який продукт цієї відомої своєю відмінною якістю компанії.

Стильні кейси Incipio

Incipio - популярний виробник чохлів, який славиться оригінальним дизайном та якістю виконання. Компанія підготувала 8 моделей чохлів для iPhone 5.

Ви зможете придбати OVRMLD за $35, DualPro Shine за $35, Feather SHINE за $30, DualPro за $30, FREQUENCY за $25, LGND за $35, Feather за $25 та KICKSNAP за $35.

Бампери X-Doria для Apple iPhone 5

X-Doria представила 12 варіантів чохлів для iPhone 5. Зараз доступний Defense 360 за 30 доларів. Дуже цікава нова версія бампер-чохла від X-Doria.

Оригінальні аксесуари від Muijo

Оригінальна, що постійно впроваджує нові проекти Muijo запропонувала чохол-рукав та гаманець ручної роботи для iPhone 5. Аксесуари поєднують у собі лаконічний дизайн, бездоганну ручну роботу та натуральні матеріали. Рукав виготовлений із натуральної шкіри з ручним фарбуванням. Шкіра має водовідштовхуючий ефект.

Гаманець поєднує в собі два види матеріалів: натуральна шкіра та 100% вовняна повсть. Зовні гаманця розташована кишенька, в якій можна зручно зберігати кредитки та візитні картки. Клапан гаманця надійно утримує гаджет усередині.

Не всі компанії – виробники аксесуарів підготували до продажу свою продукцію ще до появи нового смартфона. Mophie, яка розробляє чохли із зарядками для айфона, доведеться почекати, щоб протестувати свою продукцію на iPhone 5.