Перейти до основного вмісту

iPhone 5s водонепроникні та ударостійкі чохли з додатковою батареєю від ibattz

Компанія мобільних аксесуарів ibattz представила дві моделі захисних чохлів для смартфона iPhone 5S : Mojo Refuel Aqua та Mojo Refuel Armor. Це протиударні чохли з додатковим акумулятором, який продовжить час автономної роботи Айфона.

Чохол батарея на iPhone 5S

Чохол із батареєю ємністю 2200 мАг, здатний повноцінно зарядити смартфон, що дасть можливість удвічі продовжити автономність пристрою. Крім того, батарею акумулятора можна знімати та міняти. Аксесуар дуже зручний під час тривалих подорожей, далеко від джерела живлення.

Захист плюс довгий час роботи

Чохол Mojo Refuel Aqua є справжньою бронею для iPhone 5S . Водонепроникний кейс захистить смартфон від механічних пошкоджень та забезпечить герметичність під водою на глибині 3 метри. Герметичність кейсу гарантована спеціальною запатентованою застібкою. Чохол поставляється в комплекті з акумулятором, перехідником для навушників та кабелем micro-USB. Ціна Mojo Refuel Aqua – 120 доларів.

Чохол Mojo Refuel Armor для iPhone 5s - це надійний захист від ударів, пилу, вологи, бруду. Аксесуар укомплектований батареєю акумулятора, перехідником для навушників та кабелем micro-USB. Ціна Mojo Refuel Armor складає 90 доларів.