Перейти до основного вмісту

iPhone почне поступатися продажам Huawei та інших брендів у 2020 році

Цікаву гіпотезу висловив Шао Янг – голова відділу маркетингу компанії Huawei . На заході Huawei Innovation Day Asia топ менеджер заявив, що незабаром ера смартфонів скоро закінчиться і їхнє місце займуть нові пристрої - "суперфони".

Шао Янг обґрунтував своє твердження циклічності виробництва мобільних гаджетів. Так, у 1995 році вийшов перший мобільний телефон Motorola . А у 2007 році, поява iPhone відкрив нову епоху смартфонів. Виходячи з цих припущень, цей цикл припиниться у 2020 році з випуском суперфону. Розвиток сучасних технологій, розширення можливостей Інтернету призведе до появи супер гаджета.

Компанія Huawei спеціалізується на виробництві телекомунікаційних пристроїв. Цього року, за обсягом реалізації в Китаї, вже обійшла світового гіганта Samsung , показавши результат 425 млн. відвантажених девайсів.

Виробник Huawei крокує впевненими темпами і планує за 3-5 років обійти за кількістю продажів корпорацію Apple . Крім того, у розробці мобільних гаджетів Huawei бере участь топ-менеджер Apple Ебігейл Броді.