Перейти до основного вмісту

Керівник LeEco вважає Apple застарілою компанією

Китайський бренд LeEco відкрив у Росії магазин роздрібної торгівлі, який починає працювати з 15 жовтня, у торговельно-розважальному центрі "Атріум". У магазині будуть виставлені нові пристрої, а також актуальні смартфони (наприклад Le 2), які можна протестувати. Корпорація LeEco включає завод Le.com (так званий онлайн-кінотеатр Китаю), який виробляє смарт-телевізори Super та смартфони Le Superphone та інтернет-магазин LeMall.

Вихід на російський ринок давно цікавив LeEco. Проте російські експерти, в особі голови "Євросети" Олександра Маліса, прес-служби онлайн-кінотеатру Tvzavr, керівника російського відділення eBay Володимира Долгова та директора відділу ТБ J'son & Partners Consulting Дмитра Колесова, досить скептично поставилися до планів маловідомої в Росії. Зазвичай, купуючи телевізор чи смартфон, покупці орієнтуються на ім'я. Проте, експерти визнають, що місця на російському ринку вистачить на всіх.

Крім того, китайський виробник LeEco планує випередити на ринку знамениту Apple, називаючи її "застарілою". Очільник компанії негативно відгукнувся про вихід смартфона iPhone SE, вважаючи його пристроєм слабкого технологічного рівня.