Перейти до основного вмісту

Китайські Android-копії iPhone 5s та iPhone 5c вже доступні в Росії та Україні.

25 жовтня в Росії стартують продажі нових Apple смартфонів - iPhone 5s та iPhone 5c. Тим часом китайський виробник GooPhone підготував вихід унікальних копій мобільних апаратів. які можна замовити, у тому числі у Росії та Україні.

Goophone Android-копії Apple iPhone

GooPhone виготовила смартфони, що працюють під керуванням Android, оболонка якої стилізована під iOS 7, і в іншому точно повторюють iPhone 5c і iPhone 5s .

З Apple гаджетами збігається товщина та колір корпусу. Екран з 4-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 960×540 пікселів. не відрізнятиметься від екрану Айфонов. Китайські копії оснащені процесором ARM Cortex MT6589 із тактовою частотою 1,2 ГГц, 1 Гб оперативної пам'яті та 8 Гб для зберігання даних.

А тепер відео:

Чим програмно схожа копія з оригіналом?

Операційна система має всі класичні програми Apple - Камера, Пошта, Телефон, Карти. Виробник навіть передбачив лоток для nano-SIM карт, як у iPhone 5. Ціна смартфонів, на сайті виробника складає: GooPhone i5C – $120 та GooPhone i5S – $250. А ще цікавіше, чохли для iPhone повністю сумісні з китайською копією Goophone.