Перейти до основного вмісту

LG Nexus 5X - характеристики та фото новинки

Компанія Google вирішила відновити успіх, спільного з корейцями, смартфона LG Nexus 5 , випуску 2013 року, і випустила новий гідний апарат LG Nexus 5X .

Дизайн гаджета значно відрізняється від попередника. На задній пластиковій панелі розташувалася камера із лазерним автофокусом, дактилоскопічний датчик. На презентації Google представив LG Nexus 5X компактним і продуктивним чемпіоном для всіх.

Характеристики LG Nexus 5X

Технічні показники LG Nexus 5X багато в чому схожі на модель LG G4. Апарат забезпечений чіпсетом Snapdragon 808 з частотою 1,8 ГГц, LCD екраном з діагоналлю 5,2 дюймів, захищеним склом Gorilla Glass 3, ОЗУ - 2 ГБ, батарейкою на 2700 мАч, дактилоскопічним датчиком та ОС Android. Мп, здатної робити якісні знімки при недостатньому освітленні, селфі-камерою – 5 Мп.

Вартість та кольори новинки

Для попереднього замовлення є дві версії смартфона LG Nexus 5X. 16-ГБ модель коштує 379 доларів, 32 ГБ – 429 доларів. Смартфон можна купити в чорному, білому та блакитному корпусі. У жовтні апарат надійде до магазинів. LG тішить своїх покупців!

Рекламне відео LG Nexus 5X