Перейти до основного вмісту

Meizu Pro 6S зроблять головним конкурентом Xiaomi Mi5s

Компанія Meizu готує випуск покращеного флагмана 2016 року - Pro 6S. З джерел, відомо, що основою апарату (дизайн, апаратна частина) став Meizu Pro 6.

Можливі характеристики Meizu Pro 6S

Смартфон буде обладнаний 5,2 дюймовим екраном з функцією 3D Press, чіпсетом MediaTek Helio X25, ОЗУ – 4 ГБ, ПЗУ – 32 ГБ, ОС Android Marshmallow з оболонкою Flyme OS. Значні поновлення отримала камера. Передбачається, що Pro 6S оснастять 12-Мп модулем MX6 .

Керівництво впевнено в успіху Meizu Pro 6S

Розробники роблять більшу ставку на новий смартфон. Топ-менеджер Meizu Лі Нан (Li Nan) зробив гучну заяву про те, що Pro 6S стане "вбивцею" продажів 90% флагманів на чіпсеті Snapdragon 820/821. Зрозуміло, що керівник Meizu насамперед має на увазі головного суперника - Xiaomi Mi5S , оснащеного 5,15-дюймовим Full HD-дисплеєм.

Зазначимо, що ці слова викликані конфліктом Meizu з компанією Qualcomm, яка виробляє чіпсети Snapdragon, яка претендує на компенсацію 80 млн. доларів в Америці та Європі.

До кінця 2016 року ми зможемо переконатися в реальності або неспроможності заяви Meizu. А у нас ви знайдете захисні аксесуари для всієї лінійки.