Перейти до основного вмісту

Навушники для iPhone з мікрофоном, інструкція по використанню

Навушники для iPhone найнеобхідніший аксесуар в арсеналі незамінних речей. Такі ж прості, стильні і звичайно ж, якісні, як і вся техніка компанії Apple. Створені у строгому стилі і лише у білому кольорі. Чи здатні відтворити якісний, глибокий звук насичений як низькими, так і високими частотами. На борту навушників також є мікрофон для ведення розмов. Гарнітура для iPhone також можна називати ці навушники.

Навушники для iPhone - простота та зручність

Чому так люблять стандартні, оригінальні навушники для iPhone? Навушники (або гарнітура, як хочете, так і називайте) які йдуть у комплекті разом з Apple iPhone дійсно дуже зручні та практичні. Гарнітура дозволить спілкуватися телефоном без рук, за допомогою мікрофона, а також стане незамінним аксесуаром під час прослуховування музики. Навушники мають пульт керування плеєром iPod у Вашому iPhone, який зможе переключити пісню, зробити гучніше звук або натиснути на паузу. І все це можна зробити за допомогою невеликого зовнішнього пульта управління.

Як використовувати пульт керування на навушниках iPhone?

Пульт управління на навушниках iPhone виконаний у стилі Apple, геніально простий та зрозумілий. Пульт оснащений трьома функціональними кнопками, які справляються на всі 100% із поставленими завданнями

Центральна кнопка на пульті керування має кілька функцій, з якими необхідно розібратися докладніше. Дана кнопка може перемикатися між паузою або відтворенням треку (Play - Pause), приймати або скидати дзвінок або ж швидким подвійним натисканням переключити пісню в плейлисті на наступний трек. Також Apple трохи змінила центральну кнопку і тепер швидким потрійним кліком можна перейти до попереднього треку.

Центральна кнопка на навушниках може

Під час прослуховування музики в iPod:

  • Одне швидко натискання: Play - Pause
  • Подвійне швидке натискання – переключити пісню вперед (Next Track)
  • Потрійне швидке натискання – переключити пісню назад (Previous Track)

Якщо використовувати для розмов:

  • Одне швидке натискання - прийом дзвінка
  • Подвійне швидке натискання - скинути вхідний дзвінок
  • Затиснути кнопку на кілька секунд – голосовий виклик. Айфон сам набере номер телефону, після того, як Ви скажете ім'я людини в записнику.

Інші дві кнопки служать для збільшення або зменшення рівня гучності як при розмові, так і при прослуховуванні музики.

Можливо, одна кнопка не така зручна як кілька різних, але це Apple – простота у використанні на першому місці! :)

Як виглядають навушники при використанні:

А ось так виглядають навушники під час використання. Наочно видно, де розміщено пульт управління.

На жаль, через бажання Apple об'єднати мікрофон для розмов та дистанційне керування, розміщено воно досить високо на шнурі правого навушника, що добре для розмов, але не звичне для керування iPod. Цей факт не дуже сподобався користувачам, але, як кажуть, справа звички. Після використання навушників швидко звикаєш до пульта дистанційного керування. Вільно можна сховати Ваш iPhone в кишеню або сумку і водночас мати повний доступ до плеєра, відповідати на розмови, і навіть здійснювати дзвінки за допомогою голосового зв'язку.

Висновок:

Загальне враження від дистанційного керування залишається позитивним. Форм фактор дозволяє легко на дотик знайти і використовувати потрібну кнопку.

Насичений і якісний звук, мікрофон і пульт управління роблять навушники для iPhone незамінним аксесуаром, який завжди повинен бути при собі! :) Так що, дорогі читачі, як бачите, ціна на оригінальні навушники для iPhone у нашому магазині досить низька, що змусить Вас купити їх саме у нас. :) Інтернет магазин iPhone - заходьте до нас частіше, у нас є великий вибір аксесуарів для Вашого iPhone.