Перейти до основного вмісту

Найкраща програма для перегляду PDF-файлів на iPhone - PDF Expert.

PDF Expert - не єдина програма у своєму класі, про яку ми напишемо у нашому блозі. Але, працювати на iPhone з PDF файлами за допомогою цієї програми, одна насолода.

Як встановити програму на iPhone

PDF Expert це чудова, потужна та зручна програма для відкриття PDF файлів. Але вона має один істотний недолік - вона платна. В App Store вона коштує всього 9.99$. Ми не маємо права писати про піратство на нашому сайті, тому не скажемо вам що ви без проблем зможете встановити її безкоштовно за допомогою installous якщо у вас є Джейлбрейк. :)

Відкриття PDF на iPhone

Після встановлення поцупленої PDF Expert запускаємо її.

Ознайомимося з інтерфейсом:

1. Перша вкладка називається "Documents". У ній зберігатимуться всі книги, які ви закинете на iPhone. Вибір потрібної книги можна здійснювати стандартним прокручуванням, або за допомогою "пошуку". Також для зручності зробили можливість створення папки, щоб грамотніше впорядкувати стотисячні томи вашої бібліотеки.

2. У вкладці Resents ви побачите останні відкриті книги. З функціоналу тут можна лише видалити історію відкриття книжок.

3. Вкладка Network покаже вам WiFi підключення. Воно знадобиться вам, щоб закинути книги на iPhone, але про це трохи нижче.

4. Вкладка Settings показує нам налаштування програми (що повно логічно з такою назвою, якщо вірити Google перекладачу).

Тепер коротко про зручність використання:

1. Програма підтримує Вертикальну та горизонтальну ротацію екрана, і для зручності є кнопка блокування екрану, щоб він у непотрібний момент не крутився.

2. Є пошук за словами, це допомагає швидко знайти потрібну сторінку.

3. Якщо натиснути на плюсик з правого верху при відкритій книзі, то можна буде ввести номер сторінки і вона відкриється.

Насправді, у програмі є стільки цікавих, потрібних для комфортного читання функцій, що про все ми просто не здатні написати. Після установки ви самі зможете визначити, що вам цікавіше і чим вам зручніше користуватися.

Читайте далі: як записати PDF на iPhone за допомогою PDF Expert