Перейти до основного вмісту

Найпопулярніші та найкращі смартфони 2016 року за версією AnTuTu

Популярний сервіс з виміру продуктивності смартфонів, збирає не тільки інформацію про обчислювальну потужність девайсів. Є ще багато цікавих даних. Нині ми розповімо про них. Інформація збиралася до 31 грудня 2016 року. AnTuTu аналізував ринки Китаю, Тайваню, Гонконгу, США та Індії. Крім того, дані узагальнені в загальну картину світового ринку.

Найпопулярніші смартфони у Китаї

На ринку Піднебесної лідерами стали смартфони Xiaomi Mi 5 – 1 місце та Redmi Note 3 – 2 місце, а третє місце дісталося LeEco Le 2 , За ним йдуть Samsung Galaxy S7 Edge , Huawei Mate 8 , Meizu MX5 , ZUK Z2 та Le Max 2.

Топ 10 у Тайвані

На тайванському ринку лідирував апарат локального виробника - Asus Zenfone 2, за ним розмістилися Xiaomi Redmi Note 3, Samsung Galaxy Note 5 , HTC 10, Galaxy S7 , Galaxy Edge, Galaxy Note 4, Zenfone 3, HTC One M8 , Xperia Z3 .

Які смартфони купують у Гонконзі

Найкращими, за визначенням AnTuTu в Гонконзі, є девайси Samsung Galaxy S7 Edge, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10 , Galaxy S7, Galaxy Note 5, Galaxy Note 4, Galaxy A9 (2016) і Galaxy Note 3.

Найпопулярніші смартфони у США

У США близько половини рейтингу занили пристрої Samsung. Примітно, що на шостому рядку опинився Xiaomi Redmi Note 3, який офіційно не продається в цьому регіоні.

Популярні в Індії

Найвищий рейтинг на індійському ринку показала Xiaomi, з лідером – Redmi Note 3 та Redmi Note 2 на другому рядку. Після них розмістилися Asus Zenfone 2, Mi4c, Mi5, Mi4, Mi 4i та Samsung Galaxy S7 Edge.

Найпопулярніший смартфон за версією AnTuTu

За глобальними результатами світового ринку, найкращим апаратом у рейтингу AnTuTu визнано Redmi Note 3, потім Mi5, Samsung Galaxy S7 та S6 Edge, LeEco Le 2 та Asus Zenfone 2.