Перейти до основного вмісту

Найпросунутіші чохли для фотографування на iPhone

Досконала якість оптики iPhone, дозволяє користувачам знімати чудові фото та відео. У зв'язку з цим з'явився навіть новий термін - айфонографія, що означає створення шедеврів камерою iPhone.

Не відстають і виробники аксесуарів, представляючи на ринку фоточохли, що розширюють можливості пристрою і роблячи процес зйомки ще більш комфортним. Ознайомтеся з ТОП-5 найкращих чохлів для iPhone для просунутого фотографування.

1. Чохол Moment Case

Стильний кейс Moment Case декорований алюмінієм та благородною деревиною. Чохол Moment Case оснащений кнопкою затвора, кріпленням для об'єктивів, отвором для шнурка. У комплект входять об'єктиви зі спеціальним фіксуючим механізмом, що надійно закріплює лінзу на чохлі. Однак знімні об'єктиви закривають спалах, тому знімати краще вдень.

2. Чохол Snap! Pro All-In-One Set

Аксесуар з широкими можливостями та надійним захистом, отримав кнопку спуску затвора, надійне різьблення для об'єктивів. . Пропонується у чохлі для транспортування. М'який прогумований матеріал, яким покритий Snap! Pro, пом'якшує удари та падіння. Ціна Snap! Pro – 289 доларів.

3. Чохол iOgrapher Quick Start Kit для iPhone

Чохол iOgrapher є професійним набором. включає конструкцію для кріплення аксесуарів: мікрофона, освітлення, об'єктивів та інших. Для якісної зйомки відео iOgrapher можна закріпити на штативі. Ціна комплекту Quick Start – 260 доларів.

4. Водонепроникний чохол Optrix PhotoProX

Чохол з вологозахистом, має відмінні протиударні характеристики. Optrix від Body Glove чудово підійде зйомки під водою. Аксесуар не боїться ударів. а завдяки змінним лінзам, чохол можна використовувати для зйомки в горах, лижах, велоподорожах.

5. Універсальний чохол Ztylus Metal Series Camera Kit

На спинці чохла розташоване кріплення для модуля камер, що спрощує процес зміни об'єктивів. Крім того, кейс оснащений зручною підставкою для зйомки та перегляду відео. Наявність кругового поляризатора в оптиці дозволяє отримувати зображення з натуральними насиченими кольорами, без відблисків і відображень.

Купуючи нову модель iPhone, не треба міняти об'єктиви. Достатньо придбати основу Ztylus за ціною – 30 доларів.