Перейти до основного вмісту

Незвичайні матеріали для виготовлення чохлів

Шкіра. На жаль, більша частина «шкіряних» чохлів виконана не з натурального матеріалу, а зі шкірозамінника. Покупець може переконатися у цьому, коли ознайомиться із вмістом етикетки. Низькою цінністю матеріалу пояснюється мінімальна вартість таких чохлів.

Тканина. Тканинні чохли пішли в минуле і мають попит тільки серед завзятих консерваторів. Тканинний чохол не здатний врятувати гаджет при падінні – він може захистити лише від попадання пилу та від подряпин.

Дерево. Чохол для Xiaomi Redmi Note 8 Pro з дерева – справжня знахідка для любителів екологічно чистих матеріалів. Однак подібний аксесуар досить складно знайти на вітринах магазинів - крім того, його вартість може виявитися неприємним сюрпризом для покупця.

Метал. З погляду захисту до металевих чохлів немає жодних питань – вони забезпечують найкращу протекцію порівняно з виробами інших матеріалів. Проте металевий чохол суттєво збільшує вагу гаджета, і це може завдати власнику мобільного пристрою незручності. Крім того, вартість аксесуарів із металу досить велика.