Перейти до основного вмісту

Незвичайний багатофункціональний чохол для iPhone 6 - Lucidream eXo-Skeleton

Чохлов для iPhone 6 невимовна кількість. Але по-справжньому унікальні одиниці. Студія Lucidream представила багатофункціональний чохол-екзоскелет Lucidream eXo-Skeleton для iPhone 6. Прототипом стильного аксесуара став "чохол-бікіні" RADIUS case. Розробник Рамак Радмард підхопив та розвинув цю оригінальну ідею, удосконалив та розширив функціональні можливості чохла.

Чохол із функціональним хребтом

Мінімалістичний чохол-скелет складається із трьох металевих деталей, які збираються за 30 секунд. Спеціальні пружинні частини конструкції та прогумована підкладка забезпечують щільне прилягання до корпусу смартфона. Важить Lucidream eXo-Skeleton 48 грам, товщина металу – 3 мм.

Чохол випускається в сріблястому, золотому та графітовому варіантах. Модель виглядає незвично, стильно та дорого. Куточки кейсу захищають кути корпусу смартфона від ударів та пошкоджень.

У центральній частині конструкції кріпиться дужка, за допомогою якої можна закріпити iPhone на ремені, сумці, кермі велосипеда або до шкіряного гаманця Lucidream, який готується до випуску.

Вартість аксесуара

Ціна Lucidream eXo-Skeleton для iPhone 6 складе 100 доларів, а додаткове спорядження коштуватиме 300 доларів. Розробникам залишилося зібрати потрібну суму на Kickstarter.

Обов'язково дивитися відео: