Перейти до основного вмісту

Новий кампус Apple: позаземні технології чи явне майбутнє?

Будівництво цього кампусу Apple проводилося в непростий історичний період для компанії, коли під її керівництвом не був Стів Джобс. Невже через стільки років Apple вирішила виправити помилку? Адже нинішня "штаб-квартира" не відрізняється таким якісним і футуристичним дизайном, як і його продукти. Чи може продажі п'яти "твердих" поколінь iPhone "розв'язала" яблучної компанії руки у фінансовому плані? :)

Сьогоднішній кампус поступово набував статусу центрального офісу, тільки при поверненні Джобса в компанію, яку він і створив на пару зі Стівом Возняком. Але Стів Джобс не відчував особливих почуттів щодо нього, оскільки він уособлював нової ідеології Apple.

Реакція ЗМІ

Як стало нещодавно відомо, дату початку будівництва нового кампусу перенесли на 2016 рік, але несподівано для всіх ЗМІ успішно одержали коментарі від Apple з приводу цього рішення. За словами компанії, це стало необхідним для детальнішого підходу до проекту з великим рівнем уваги, який зараз сповідається при розробці нових продуктів.

Щось для архітекторів

На офіційному сайті компанії на даний момент опубліковані плани майбутньої будівлі та території, яка його оточуватиме. Кампус номер два вміщатиме понад 12 тис. співробітників, що дорівнює 16% від загальної кількості. Для деяких співробітників комплекс може стати не тільки новим робочим місцем, але і новим будинком.

Деякі думки

Будівля на стільки дивовижна, що в голову лізуть деякі фантазії... Але ж думки здатні матеріалізуватися :)

Світ швидко розвивається, технології реактивно удосконалюються. Чи варто чекати ще один технологічний бум, чи може технологічну революцію? Як це все надалі вплине на життя сучасної людини, ми з вами дізнаємося вже за два десятки років.