Перейти до основного вмісту

Огляд iOS 7 Beta 1: VPN, Налаштування, Майбутній функціонал

У даній частині огляду iOS 7 Beta 1 мова йтиме про мало відому функцію VPN серед звичайних користувачів. Також поговоримо загалом про зміни, які торкнулися налаштувань iOS і, звичайно ж, поміркуємо про майбутнє, яке не так далеко, як здається на перший погляд :)

VPN

З'явилася підтримка налаштування VPN окремо для кожної програми і це дійсно чудово, бо надає більшого рівня гнучкості при налаштуванні. Рекомендується ознайомитися з VPN, бо це справді важлива функціональність.

Налаштування

Оформлення меню налаштувань iOS 7 досить непогане, зрозуміле та лаконічне. Пункти категорій тепер красуються на білому тлі, а самі вони відокремлені сірою смужкою. Білий, сірий, блакитний - основні кольори "Налаштувань" iOS 7. І взагалі, дизайн цієї яблучної ОС дуже вже вийшов суперечливим: десь все добре, десь навпаки.

Функції на майбутнє

Існує перелік функцій, які будуть до кінця реалізовані у фінальній версії iOS7: можливість здійснювати FaceTime-дзвінки за допомогою довгого натискання на кнопку виклику; розпізнавання камерою коду подарункових карток; функція Do Not Track у браузері Safari, що дозволяє зменшити стеження за користувачами у мережі; підтримка MMS великого розміру; додавання із сторонніх додатків посилань до списку відкладеного читання; синхронізація повідомлень; звук одночасно з кількох додатків; автоматичне завантаження нових серій вибраних серіалів.