Перейти до основного вмісту

Огляд кращих та найпопулярніших захисних чохлів для iPad / iPad Air

Кожен власник планшета iPad прагне захистити крихкий гаджет від механічних пошкоджень та продовжити термін його служби. Пропонуємо до вашої уваги п'ятірку найкращих захисних чохлів для Apple iPad, в рейтингу яких враховані індивідуальні уподобання та смаки споживачів.

1. Чохли DODOcase із натуральних матеріалів для iPad

Чохол для iPad DODOcase - зразок виняткової ручної роботи, стильного дизайну та відмінних захисних якостей. Аксесуар виготовлений з нетрадиційних матеріалів: основа – дерев'яна коробка, кришка – ламінований картон, які надають аксесуару зовнішнього вигляду книги. Чохол зручний у використанні. Пропонується для iPad Air за ціною $65-$145, для iPad mini – за ціною від $20 до $125.

2. Чохли від Apple – Smart Case

Чохол Smart Case для iPad від Apple - повноцінний чохол, виготовлений із полікарбонату, для захисту екрану, бічних граней та задньої поверхні планшета. Розумний чохол має функцію відключення та включення пристрою. Обкладинка здатна згинатися у різних положеннях та виконувати роль підставки для планшета. Крім того, Apple пропонує традиційні обкладинки Smart Cover для iPad.

3. Аксесуари Griffin Inteligense

Чохол Griffin Intellicase для iPad є аналогом Apple Smart Case, тільки коштує дешевше. Для передньої кришки виробник використав поліуретан, в іншому все повторює "розумний" купертинівський чохол. Ціна для iPad – 60 дол., для iPad mini – 40 дол.

Для iPad Air компанія Griffin приготувала дві моделі: Crosshatch Folio – $50, Slim Folio – $30.

4. Чохольчики Snugg Executive Case Cover та Flip Stand

Модель є солідним футляром для захисту планшета, зберігання документів, візиток, кредитних карт, блокнотів, ручок і т.д. Поєднання шкіри та поліуретану та зручної конструкції дозволяє вигинати чохол та використовувати як підставку для читання, друкування та перегляду відео.

Чохол Executive Case Cover коштує 40 доларів і пропонується у кількох модних кольорах.

5. Найкращі чохли з клавіатурами Logitech Folio та Keyboard Folio

Компанія Logitech розробила найтонші, довговічні та функціональні чохли для iPad - Logitech Folio Protective Case та Logitech Keyboard Folio. Аксесуари з жорсткою основою та тонкою обкладинкою чудово захищають планшет від пошкоджень.

Обкладинка Logitech Folio Protective Case без клавіатури для iPad, iPad mini та iPad Air пропонуються за ціною $50, в декількох варіантах кольорів.

Чохли з клавіатурою від Logitech розроблені в наступних версіях: Keyboard Folio для iPad - $100, чохол PU Leather Keyboard Folio для iPad Mini - $90 і Tech Fabric - $100, ультратонкий чохол Keyboard Folio для iPad Air за ціною $100 і FabricSkin iPad Air - $150.