Перейти до основного вмісту

Ось так виглядають Sony Xperia XA2, XA2 Ultra та Xperia L2

Популярний постачальник інформації з мобільних гаджетів Еван Бласс (@evleaks) розшукав прес-фото майбутніх смартфонів Sony. Це три моделі третього видання бюджетних серій – Xperia XA, XA Ultra та Xperia L.

За ранні чутки, анонс новачків мав відбутися на CES 2018 у Лас-Вегасі. На наданих знімках позначено дату 25 лютого. тобто день перед відкриттям Mobile World Congress 2018, що стартує 26 лютого. Відмінною рисою новинок буде вперше впроваджений Sony дактилоскопічний датчик на задній поверхні.

Sony Xperia XA2 вийде в чорній, сріблястій, рожевій та блакитній версіях. За даними GFXBench, апарат оснастять 5,2" Full HD-дисплеєм, чіпсетом Snapdragon 630, ОЗУ – 3 ГБ та ПЗУ – 32 ГБ, модулями – 23 Мп та 8 Мп, ОС Android Oreo та NFC.

Старша модифікація, Xperia XA2 Ultra, матиме 6" Full HD-панеллю, однокристальну Snapdragon 630, ОЗУ - 4 ГБ, ПЗУ - 64 ГБ, головним модулем - 23 Мп, ОС Android Oreo і NFC. Девайс отримає подвійний передній модуль (перший модуль в асортименті Xperia) з головною камерою - 16 Мп.. У колірну палітру увійдуть чорний, сріблястий, золотистий і бузковий варіанти.

Про найдоступніший смартфон Xperia L2, поки що, мало інформації. Фото показує, що модель не отримає подвійні камери, а його дисплей збереже звичний формат із пропорцією сторін 16:9 (як інші апарати).

А на iOK вже є захисні чохли: