Перейти до основного вмісту

Перетворюємо iPad на повноцінний Macbook Air за допомогою чохла-трансформера

Родоначальниця чохлів, типу трансформер, компанія ClamCase - фахівець із розширення можливостей та функцій iPad. Два роки тому буквально підірвали ринок своєю появою чохли з клавіатурою, що перетворюють планшет на ноутбук.

Перший гідний чохол трансформер для iPad Mini

Оновлена версія - чохол ClamCase Pro, перевершив усі очікування. Йому немає рівних за рівнем дизайну та функціональних характеристик серед клавіатурних кейсів від Logitech та Zagg. Набагато цікавіше за своїх попередників, чохол привертає найпильнішу увагу. Виконаний із оптимального поєднання полікарбонату та алюмінію, які забезпечать високий рівень захисту планшета iPad від механічних пошкоджень з усіх боків.

На деякій відстані планшетник у ClamCase Pro дуже схожий на MacBook Air 11′, верхня кришка якого злегка збільшена. Конструкція кріплення кришки дозволяє крутити її на 360 градусів. Ви зможете, по необхідності, трансформувати з iPad на ноутбук, планшет чи рамку для фотографій.

Якісний та функціональний чохол-трансофрмер для iPad

Серед інших переваг девайсу, слід відзначити вбудований акумулятор, комфортну клавіатуру острівну QWERTY. Розробники наділили новий чохол функцією авто увімкнення-вимкнення. При роботі на планшеті екран iPad включається, перестаєте друкувати - робота планшета блокується. Це значно заощаджує енергію заряду комп'ютера.

Чохол ClamCase Pro для iPad вже надійшов у продаж за ціною 169 доларів. Незабаром компанія ClamCase планує запустити такий самий чохол для iPad mini.