Перейти до основного вмісту

Перші реальні фотографії ноутбука Xiaomi

Завтра компанія Xiaomi презентує публіці свій перший портативний комп'ютер Mi Notebook. Напередодні анонсу з'явилися фото справжнього лептопа.

Декількома днями раніше, в інтернет простір потрапили рендери нойтбука і повідомлення про вартість двох моделей, що готуються. Зараз ви можете помилуватися живими знімками. Перше фото демонструє витончений алюмінієвий корпус Mi Notebook, конектор USB-C і найімовірніше порт USB 3.0. Інший знімок показує інноваційну клавіатуру новачка. Для максимального комфорту користувачів, Xiaomi перемістіть клавіші Page Up і Page Down, а Home і End на кнопки зі стрілками.

Очікується, що вийдуть два варіанти Xiaomi Mi Notebook: з діагоналлю Full HD-дисплеїв - 11 - (роздільна здатність не відома) і 12,5-дюймів (роздільна здатність 1920 × 1080 р). Mi Notebook базується на Intel Skylake, 14-ядерному чіпсеті Core i7-6500U із частотою 2,5 ГГц. Пристрій має ОЗУ - 8 ГБ.

Xiaomi Mi Notebook працює на Windows 10. Ціна ноутбука починається від 300 доларів. Вже восени девайс надійде в магазини.