Перейти до основного вмісту

Підсумки презентації Apple 2017: iPhone X, iPhone 8, Apple Watch 3 та бездротова зарядка

У Купертіно США пройшов десятий, ювілейний анонс Apple. Прем'єра новинок вперше відбулося в театрі Стіва Джобса, який був побудований в новому кампусі Apple. Виробник презентував публіці нові аксесуари: iPhone 8, iPhone 8 Plus, преміальний iPhone X і годинник третього видання Apple Watch. iPhone нового покоління отримали скляний корпус, процесор продуктивніший на 25-75%, а також бездротову зарядку - користувач зможе просто покласти телефон на спеціальну підставку.

Коротко про iPhone 8

Обидві "вісімки" обладнані 12-Мп камерами. iPhone 8 Plus використовує для портретних знімків дві камери, які здатні змінювати режим освітлення перед зйомкою кадру. Обидва апарати забезпечені підтримкою віртуальної реальності (AR), здатної поєднувати реальне та віртуальне зображення. цю технологію можна використовувати в іграшках та поточних програмах. Палітра iPhone 8 складається із трьох кольорів: золотистого, сріблястого, сірого. Ціна iPhone 8 стартує від 699 доларів, iPhone 8 Plus - від 799 доларів. Обидва смартфони пропонуються в модифікаціях з ПЗУ - 64 ГБ та 256 ГБ.

Про родзинки iPhone X

Найбільш довгоочікуваною і яскравою подією анонсу став вихід ювілейного iPhone X. Девайс обладнаний 5,8" OLED-дисплеєм (роздільна здатність 2436×1125 р). Apple вперше усунула традиційну кнопку Home і максимально розширила екран. Тепер функцію "Додому" замінює "свайп" вгору Замість звичного дактилоскопічного датчика TouchID, флагман отримав технологію захисту обличчя Face ID (розпізнає користувача при зміні зачіски, в окулярах і в темряві), роботу якої забезпечує прогресивний чіпсет A11, використовуючи нейромережі.З iPhone X ви зможете отруювати анімований емоді. головним модулем - 12 Мп з оптичним стабілізатором Батарейка збільшила роботу девайса на дві години, порівняно з iPhone 7. Реліз "десятки" відбудеться 3 листопада.Модель з ПЗУ - 64 ГБ буде доступна з цінником від 999 доларів.

Apple Watch series 3

Також були представлені нові Apple Watch series 3. Тім Кук оголосив, що кількість реалізованих годин, за II квартал зросла на 50%, що перевищує продаж Rolex. Годинник нового покоління працює на оновленій ОС Wotchos 4, яка забезпечує незалежність пристрою. Тепер користувачі зможуть слухати музику без участі смартфона. Apple Watch оснащена підтримкою зв'язку 3G та LTE і дзвонити можна без WiFi. Купити годинник можна буде з 15 вересня. Вартість - 329 доларів (без мобільного зв'язку) та 399 доларів (зі зв'язком).

Ще однією новинкою Apple стала власна підставка для зарядки AirPower, на якій можна одразу зарядити смартфон, смарт-годинник та батарейку для бездротових навушників. У продаж AirPower надійде у 2018 році.