Перейти до основного вмісту

Порівняльні фото можливих iPhone 5S та iPhone 5C

Незабаром відбудеться анонс бюджетного смартфона Apple, відомого в інтернеті під назвою iPhone 5C.

Яка нова інформація про iPhone є цього разу?

Сьогодні, відверте джерело Apple новин, розмістило фотографії для порівняння макетів iPhone 5C і iPhone 5S і улюбленого всіма реального "яблучка" iPhone 5. Копії вдалося виготовити на основі офіційної специфікації Apple, що просочилася в мережу.

Фото бюджетного iPhone 5C

Виходячи з порівняння, було зроблено наступний висновок: Конструктивно, модель iPhone 5C дуже схожа на iPhone 5S, тільки трохи товщі і кути корпусу закруглені. динаміка. Крім іншого, на бюджетному смартфоні відсутній датчик освітлення на фронтальній панелі."

Бюджетна ціна від Apple це скільки?

Проте, вартість бюджетної моделі буде не такою вже демократичною і становитиме 499 доларів. Ціна новинки iPhone 5C, нижча від теперішньої "п'ятірки", завдяки не дорогому пластиковому корпусу. Технічні характеристики "народного" смартфона не поступаються попередньою моделлю. iPhone 5C буде представлений у яскравих, актуальних кольорах, червоному та салатовому, у тому числі.

Чи не виникало у Вас питання – навіщо чохол для iPhone бюджетної версії? Він же й так із пластику. Однак, дряпати його явно шкода. Залишайтеся з нами.