Перейти до основного вмісту

Порівняння екрана iPad Mini із братами iPad 2, iPad 4, iPhone 5

На вулиці кінець 2012 року. Техніка розвивається просто колосально швидкими темпами, ставлячи нові стандарти якості, вбиваючи конкурентів контрольним пострілом у чоло. Йдеться про Apple та її нові продукти. Сьогодні ми порівнюватимемо екрани найбільш топових останніх моделей пристроїв від яблучної компанії.

З виходом iPad Mini в мережі з'явилося багато незадоволених користувачів Apple, які звикли до дисплея Retina. Всі скаржаться, чому Apple не випустила iPad Mini з ретиною, а запхнула в корпус маленького планшета екран від iPad 2. Зараз ми намагатимемося розібрати це питання і побачити різницю між екранами гаджетів.

Порівнюємо екрани iPad Mini з iPhone 5, iPad 4, iPad 2

Цей знімок зроблений за допомогою фотокамер з макрооб'єктивом. Таким чином ми зможемо бачити озброєним поглядом різницю між екранами планшетів.

Зліва направо : iPad 2 (132 ppi), iPad mini (163 ppi), iPad 4 (264 ppi), iPhone 5 (326 ppi).

Зверху-вниз: iPad 2 (132 ppi), iPad mini (163 ppi), iPad 4 (264 ppi), iPhone 5 (326 ppi).

Хто лідирує, хто програє?

Чим більше значення ppi (пікселів на дюйм екрана), тим якісніше зображення виводить екран. У iPad 4, iPhone 5 найкращі показники, з ними змагатися маленькому планшету ще неможливо.

iPad 2 програє у цьому порівнянні. Хоча iPad Mini має майже таку кількість ppi. завдяки меншому екрану, зображення виходить краще та чіткіше.

Висновок наступний. Боїтеся купити новий iPad Mini через "поганий" екран? Ми рекомендуємо прислухатися до наших слів. Якщо Ви користувалися Apple iPad 2 і Вас повністю влаштовував екран планшета, сміливо купуйте міні Айпад. Його екран ще кращий!

Залишайтеся з нами з любов'ю iOK.