Перейти до основного вмісту

Порівняння якості фото Galaxy S7 та iPhone 6s Plus

Передбачається, що смартфони Samsung Galaxy S7 та Galaxy S7 edge , представлені у лютому 2016 року, стануть основними конкурентами яблучних флагманів iPhone 6s . Важливим показником оцінки девайсів є можливості камери.

Висновки щодо якості фото флагманів

Журналіст видання iMore, Даніель Бадер взявся з'ясувати можливості камери Galaxy S7 в результаті фото та відео-зйомки. Galaxy S7 та Galaxy S7 edge забезпечені 12-мегапіксельним сенсором зі збільшеною f/1.7 апертурою та підтримкою технології Dual Pixel, для успішної зйомки в умовах нестачі світла.

iPhone 6s Plus оснащений камерою – 12 Мп з f/2.2 апертурою, прогресивною матрицею, удосконаленим чіпом обробки сигналу зображення, Focus Pixels.

Незважаючи на те, що обидва апарати, iPhone 6s Plus і Galaxy S7, мають у своєму розпорядженні камери з визначними можливостями, оглядач визначив переможця. Ним став смартфон iPhone 6s Plus.

Серед переваг iPhone 6s Бадер підкреслив натуральні відтінки зображення, відсутність неточностей на фото при недостатньому освітленні. Поряд з цим журналіст відзначив високу якість знімків Galaxy S7.

Оцініть самі

Ви самі зможете оцінити фото iPhone 6s Plus (зверху) та Galaxy S7 (внизу).

В приміщенні:

На яскравому сонці:

Поблизу

Портретна зйомка:

Макрозйомка:

При низькому освітленні:

Селфі: