Перейти до основного вмісту

Практичні та необхідні аксесуари для кожного смартфона

Культовий і досить дорогий iPhone вимагає, також, придбання дорогих фірмових аксесуарів. Сучасний ринок пропонує безліч аксесуарів для мобільних телефонів: захисні чохли, адаптери, кабелі, протектори, з яких складно вибрати відповідний варіант. Не секрет, що крім яблучних пристроїв, просто величезна кількість інших брендів ( Samsung , Sony , HTC , Huawei , Meizu , Xiaomi ), пристрої яких також потребують захисту, розширення функціоналу. Тому ця стаття буде актуальна для всіх власників даних гаджетів.

Ми вибрали для вас найнеобхідніші та найпрактичніші аксесуари для смартфонів за оптимальними цінами.

1. Захисний чохол для смартфона

Витончений чохол із прозорого пластику, коштує всього 7,99 доларів, відмінно захистить смартфон від потертостей, подряпин та ударів під час падіння. Пластиковий або силіконовий чохол JETech пропонується з різними кольорами бампера та прозорою задньою кришкою. А команда Іок пропонує вам замовити друк на чохлі своїх картинок , фотографій, прізвища або імені .

2. Зовнішній акумулятор Anker Astro E1

Батарея iPhone досить швидко розряджається, завдаючи незручності при довгих поїздках або подорожах.

З цією проблемою чудово впорається зовнішній акумулятор Anker Astro E1 на 5200 мАг. Батарейка, завбільшки з шоколадний батончик, легко вміститься в кишені або маленькій сумці. Акумулятор оснащений технологією PowerIQ для швидкого заряджання iPhone. Ціна Anker Astro E1 всього 15,99 доларів.

3. Внутрішньоканальні навушники Francois et Mimi

Відомо, що iPhone комплектується внутрішньоканальними навушниками EarPods. Однак, якщо вам необхідно придбати гарнітуру від іншого виробника, радимо внутрішньоканальні навушники Francois et Mimi. Навушники в дерев'яному корпусі із вмонтованим мікрофоном та шумовидаленням, коштує 19,99 доларів. Зазначимо, що при використанні гарнітури з iPhone 7 та iPhone 7 Plus необхідно скористатися перехідником з 3,5 мм аудіо-порту на Lightning.

4. Захисне скло для екрану

Як показали численні краш-тести, екран iPhone є одним з найуразливіших місць девайсу, що потребує захисту від тріщин, сколів при ударах та падінні. Відмінну пропозицію створила компанія Wolf Team. Це ультратонке захисне скло для iPhone вартістю 5,99 доларів.

5. Якісний кабель

Багато користувачів погодяться, що кабелі Apple надто недовговічні та швидко ламаються. Періодична заміна фірмового шнура коштує дуже дорого, а покупка несертифікованого кабелю, може призвести до поломки смартфона. Оптимальним варіантом можуть стати якісні кабелі Lightning від компанії Monoprice із демократичною ціною.

Вартість 2-метрового шнура Lightning-USB Monoprice 14,50 доларів.