Перейти до основного вмісту

Різнокольоровий новий iPhone 5S – крутий концепт

На думку аналітиків, не виключено, що наступний яблучний смартфон iPhone 5S придбає різнокольоровий корпус. Дизайнери нового проекту тут же підключилися до цієї ідеї та представили графічне зображення різнокольорового "яблфону"

Дизайн у стилі нових пристроїв Apple

Графічний дизайнер Олександр Кормішин наділив дизайн iPhone 5S деякими рисами iPod touch 5Gen – плеєра п'ятого покоління. Він бачить новий Айфон в ультратонкому корпусі та зі скошеними гранями задньої панелі. Художник пропонує розфарбувати смартфон у модні, глибокі тони. Проект дизайнера Мартіна Утріхи дещо реалістичний. Яскраво-блакитний корпус прикрасить нову модель iPhone 5S, що безсумнівно приверне увагу.

Apple повертається до яскравих пристроїв

Мабуть, з виходом різнокольорового айфону розпочнеться нова ера та зміна концепції компанії. Прихильність купертинівців до чорно-білої гами вже порушувалася, з появою мультимедійних програвачів. Останнє покоління iPod touch поставляється в чорному, червоному, синьому, жовтому та сріблястому кольорах. Передбачається, що розробники Apple підготувалися до запуску різнокольорової моделі iPhone. Таким яскравим пристроям, вже зовсім не знадобляться захисні чохли для iPhone 5 . Але, виділиться народ захоче у будь-якому випадку. :)

Напевно, наступними у черзі за кольоровим "гардеробом" будуть планшети iPad mini .