Перейти до основного вмісту

Розумна обкладинка для iPad Air з вбудованими колонками та сабфуверами

Пристрій SoundPad Air – власна версія «розумної» обкладинки із вбудованою аудіосистемою для iPad Air від компанії Atoll. Це перший чохол для iPad Air , який відзначився своєю унікальністю у 2013 році.

Чим відзначився цей аксесуар від решти?

Крім захисту екрана планшета, аксесуар наділений зовнішнім динаміком із досить потужним звуком. Виробник забезпечив девайс 4 гучномовцями та двома сабвуферами, звук яких у п'ять разів потужніший, ніж у динаміків iPad .

Пластична силіконова обкладинка SoundPad Air легко згинається, відкриваючи або закриваючи частину екрана та надійно захищаючи від механічних пошкоджень.

Як тримається обкладинка на iPad Air?

До iPad Air гаджет кріпиться за допомогою магнітів і працює через мережу Bluetooth, забезпечений вбудованим акумулятором, розрахованим на 10 годин автономної роботи. Гучність регулюється кнопками, що винесені на поверхню аксесуара. Кнопка увімкнення/вимкнення забезпечена світлодіодним індикатором,

Вартість розумної обкладинки

SoundPad від Atoll коштує 125 доларів і розроблений для моделей iPad Air, iPad 2, iPad 3 та iPad 4. Також, чохол SoundPad Air сумісний із будь-якими мобільними пристроями, планшетами, ноутбуками, плеєрами, смартфонами, з бездротовим інтерфейсом.

А чи знаєте Ви, що на iOK можна замовити чохол зі своєю картинкою для iPad Air ?