Перейти до основного вмісту

Розумним годинникам Apple Watch Hermès присвоїли премію в галузі дизайну

Щороку, англійський журнал Wallpaper, присвячений дизайну та стилю, визначає переможців у різних сферах, від архітектури до моделей одягу.

Apple Watch Hermès оцінили по праву

Серед переможців цього року відзначений "розумний годинник" Apple Watch Hermès. Оригінальна серія створювалася у співавторстві із компанією Hermès. У лінійку входять годинник Single Tour, Double Tour та Manchette зі шкіряними ремінцями та витонченими циферблатами. приємним сюрпризом стильні широкі ремені та ремінці, що двічі обертаються навколо руки. Виробники створили три витончені варіанти корпусу, на кожен з яких нанесений фірмовий знак бренду Hermès.

На спеціальній церемонії Wallpaper Apple Watch Hermès були відзначені нагородою Life Enhancer of the Year, що в перекладі означає "Покращує якість життя року".

Реліз смартгодинника Apple Watch Hermès розпочався у жовтні 2015 року. Девайс можна придбати у фірмових магазинах Apple та Hermès.

У російських магазинах модифікація Single Tour коштує 95 тис. руб, Single Tour – 100 тис. руб., Double Tour – 108 тис. руб., Cuff – 130 тис. руб. В Україні поки що немає даних новина, тому ціни не відомі.