Перейти до основного вмісту

Samsung Galaxy A8 зі сканером відбитків пальців скоро з'явиться в Європі

Минулого, 2014 року, компанія Samsung випустила серію смартфонів Galaxy A, до якої увійшли три апарати різного класу – Galaxy А3, А5, А7. Незважаючи на доступну, для російських споживачів ціну, серія трохи програвала смартфону Galaxy Alpha і не набула широкої популярності.

Зараз Samsung розширює лінійку, виробництвом нового смартфона Galaxy A8. Вже у квітні з'явилися витоку про новий девайс, який випускається лише для китайського ринку.

Тепер виробник планує розширити продаж Galaxy A8 та представити апарат у країнах Європи та Азії. Інформацію повідомив ресурс Sammobile, не розповівши терміни релізу.

Флагман Samsung Galaxy A8 оснащений 5,7" SuperAMOLED-екраном з роздільною здатністю 1080р, восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 615, оперативною пам'яттю - 2 ГБ ОЗУ, постійною пам'яттю - 16 ГБ ПЗУ, акумуляторною батареєю на 3, Важливим оновленням моделі став сканер відбитків пальців, який вплинув на підвищення вартості міцного середняка.

Якщо ви хочете придбати смартфон цієї моделі, хочемо нагадати, що наша компанія зможе виготовити особистий дизайн чохла для Samsung .