Перейти до основного вмісту

Samsung Galaxy S8 оснастять акумулятором власного виробництва

Після численних інцидентів з вибухами Samsung Galaxy Note 7 корейський виробник назвав винуватця проблеми, в особі виробника акумуляторних батарей, яким є підрозділ Samsung SDI. Дефект, виявлений в акумуляторах, спричинив вибухи апаратів.

Однак після заміни несправних батарей Galaxy Note 7 "безпечними" китайськими аналогами від Amperex (ATL), фаблети продовжили вибухати. Очевидно, що проблема криється не в батареях SDI, а підрозділ не є слабкою ланкою виробництва та його репутація відновлена.

За повідомленням корейського ЗМІ MK, Samsung використовує батарейки SDI для смартфонів серії Galaxy A (2017), які були презентовані днями. Більше того, SDI постачатиме акумулятори для майбутнього флагмана Galaxy S8. Однак, Samsung також уклала контракти на поставку акумуляторів з компаніями LG Chem і TDK (Японія). Поки що невідомо, для яких пристроїв використовуватимуться ці батареї.

Можете зберегти собі посилання на чохли для цих смартфонів. Вони у нас одразу з'являться після анонсу корейських флагманів: