Перейти до основного вмісту

Що подарувати на Новий Рік разом із смартфоном? Звичайно ж, чохол!

Час летить, і до Нового Року залишилося лише 39 днів. Не віриться, що так швидко закінчується 2015 рік. На підготовку до свята залишається дедалі менше днів. Сьогодні ми хочемо поговорити про подарунки. Якщо ви вже зараз впевнені, що на Новий Рік даруватимете смартфон, тоді не забудьте про захисний чохл для даного пристрою.

Чому чохол для смартфона?

Така на перший погляд, проста річ - заслуговує на увагу. Зараз ми швиденько про це напишемо. І так, за пунктами:

  • Новий смартфон усі рекомендують сховати у чохол. Що б він не побився, не подряпатись і просто прослужив вам довше. Покупка не дешева.
  • Унікальні чохли для смартфона завжди піднімуть настрій його власнику, і зробить його унікальним. Такі подарунки подобаються дівчатам найбільше. Всього за кілька сотень гривень, можна відмінно виділитися. Діти також оцінять смішний чохол, наприклад з Міньйонами.
  • Є такі захисні аксесуари, які не тільки розвеселять, але й викличуть багато емоцій та спогадів, звичайно ж, позитивних. Ви можете замовити друк на чохлі своїх фотографій . Такий подарунок буде кожному милий. Можна всім своїм рідним подарувати таке оновлення. Оригінально, практично та ексклюзивно. Навряд чи хтось ще прийде з таким подарунком.

Який чохол можна вибрати?

Запропонуємо вам два варіанти, які дадуть багато можливостей:

Якщо вам сподобалася ідея створення аксесуарів з особистими фотографіями, тоді ми ще можемо запропонувати вам кілька продуктів: обкладинки на паспорт , футболки , кружки та теплі толстовки .