Перейти до основного вмісту

Шкіряний чохол для iPad Air Hard Graft Draw з кишенею-підставкою

Випуском нового планшета iPad Air американська компанія Apple продемонструвала новий підхід до дизайну своїх пристроїв. Виробники аксесуарів швидко відреагували на анонс легкої, тонкої та компактної новинки. Серед лідерів - аксесуари для "повітряного" планшета, компаній Belkin, Logitech та Grove. Однак, чохли для iPad Air від Hard Craft, заслуговують на окремий огляд.

Що особливого у новому Hard Graft

Виробник елегантних виробів із натуральних матеріалів, високої якості – Hard Graft представила новий чохол Draw для iPad Air. Аксесуар виконаний зі шкіри та повсті. Причому повсть використовується для внутрішньої обробки чохла-кишені. Зовні застосовується м'яка, але товста шкіра, з обробкою найвищої якості. Родзинкою аксесуара є шнурок із пружинним затискачем як застібка. Шнурок надійно утримує планшет усередині чохла і легко перетворює аксесуар на підставку.

Вартість новинки:

Компанія позиціонує собі в дорогому сегменті, тому ціна Hard Graft Draw складає, багато не мало - 220 доларів. Але на Українському ринку з'явилася альтернатива. Чохли Handwers для iPad – фетр, плюс натуральна шкіра. Вам сподобається. :)