Перейти до основного вмісту

Смартфону Nokia 222 з кнопками та можливістю виходу в Інтернет

Компанія Microsoft представила телефон Nokia 222. На корпусі нанесено фірмовий логотип фінського виробника Nokia , який збережеться на пристроях Microsoft ще дев'ять років.

З кнопками, але сучасний

Головною особливістю новинки є можливість виходу до Інтернету (GPRS, EDGE, до 236,8 кбіт/с). На гаджеті доступні: браузер Opera M, програма з прогнозом погоди MSN Weather, соц. мережі Facebook та Twitter, Messenger та програма GroupMe від Skype, комунікатори Messenger, програма GroupMe від Skype, підтримка Bluetooth методики SLAM. Власнику Nokia 222 надано можливість безкоштовної установки гри, один раз на місяць. Приблизний список ігор: Gameloft, Assassin's Creed Brotherhood або Midnight Pool 3. А Asphalt 6, Real Football та пробні The Amazing Spiderman та Modern Combat 2.

Що під кришкою телефону

Апарат транслює FM-радіо, сумісний із карткою microSD. Телефон має 2,4 дюймовий QVGA-дисплей, ПЗ Series S30+, ОЗУ - 16 МБ, камеру - 2 Мп, батарею ємністю 1100 мАг. Комунікатори Nokia 222 представлені у білому та чорному корпусах. Ціна на російському ринку не оголошена.

Незабаром команда iOK, почне наносити друк на чохли для Nokia телефону цієї моделі. Отже, можна купувати цей пристрій. :)