Перейти до основного вмісту

Смартфони, у яких можна змінити зовнішній вигляд при покупці

Минув час, коли мобільні телефони відрізнялися різноманітністю форм, матеріалів, кольорів (згадайте оригінальні телефони Nokia ). Сучасні гаджети виконані в мінімалістичному дизайні у вигляді чорного або білого прямокутника із сенсорним екраном. Відмінності стосуються лише форми кутів, які можуть бути прямими або заокругленими.

Motorola та Moto Maker

Підрозділ Motorola Mobility пропонує чудову можливість персоналізації смартфона.

Купуючи унікальний смартфон лінійки Moto X , покупець може вибрати матеріал для задньої панелі, чорний або білий колір передньої панелі, замовити гравіювання. Саме торгова марка Moto Make запропонувала перші корпуси із цінних порід деревини, які стали дуже популярними.

Змінні задні кришки

Потім дизайнери компанії розробили задні кришки з розкішної натуральної шкіри різних фактур і кольорів. Більш доступні моделі Moto G і E виконані в різних колірних варіантах.

Гравіювання на смартфонах

Нещодавно, компанія Samsung виготовила дизайнерську серію смартфонів Galaxy A з витонченим гравіюванням на корпусі. Компанія Apple пропонує безкоштовне лазерне гравіювання на iPad та iPod, яке можна замовити у фірмовому інтернет-магазині компанії. На iPhone така послуга не поширюється.

Магазини аксесуарів для смартфонів

Деякі виробники (Samsung для Corby, Nokia для Nokia Lumia) укомплектовують мобільний телефон змінною задньою кришкою. А виробники аксесуарів пропонують змінні задні панелі для інших марок смартфонів на EBay та AliExpress. А найкраще, замовити якісний захисний чохол для смартфона з особистим дизайном . Уявіть, чи можна нанести свої фотографії або картинки з інтернету, які ви тільки захочете.