Перейти до основного вмісту

Sn0wBreeze для Jailbreak пристроїв з процесором A4 на iOS 6.0.1

iH8Sn0w оголосив про вихід нової версії Sn0wBreeze, яка підтримує jailbreak iPhone 3GS та інші пристрої Apple із процесором A4.

Опис оновлення Sn0wBreeze читайте нижче. Останню версію Sn0wBreeze можна знайти на офіційному сайті.

Що нового?

Оновлення підтримує версії прошивки 6.0 (10A403)/6.0.1 (10A523), але поки що тільки для iPhone 3GS та пристрою Apple з процесором A4. Також програма містить у собі jailbreak на основі iBooty, і знову, поки що прив'язаний для всіх продуктів Apple, крім iPhone 3GS зі старим бутрумом. Для хактивації 6-ї версії прошивки вбудований SAM. Хактивовані телефони можна перезавантажувати до напівприв'язаного стану після активації, це трохи, але краще, ніж просто висіти на яблуку.

Для зниження прошивки, тобто даунгрейда, користуйтеся iFaith Mode після того, як виберете або завантажите потрібну Вам прошивку. Тільки для цього знадобляться збережені раніше сертифікати SHSH вибраної версії ПЗ, які потрібно буде вибрати у вікні, що з'явилося.

Не забувайте, що перед оновленням на підписану кастомну прошивку Вам потрібно буде увійти в PWNED DFU режим, натиснувши на напис iREB у верхньому лівому кутку.

iREB та iOS 6:

У зв'язку з деякими змінами в шостій версії iOS, існуюча окрема від Sn0wBreeze версія iREB не буде вводити Ваш девайс PWNED DFU належним чином для оновлення або відновлення на кастомні 6.xx IPSW. Оновлення для програми iREB має вийти цього тижня. А поки що, користуйтеся вбудованою iREB у Sn0wBreeze v 2.9.7.

Власники пристроїв з процесорами A5(X)/A6(X) , як і було сказано вже давно, не зможуть користуватися sn0wbreeze, до того часу, коли буде виявлено новий експлоїт в DFU-режимі або iBoot і не буде представлений простим смертним, як ми з вами.

Також для таких власників немає можливості зберегти версію модему на своєму i-девайсі. Ну а для тих, хто хоче хактивувати свій телефон, є лише одна порада: купити сім-карту, того оператора стільникового зв'язку, під якого залочений телефон (якщо такий телефон не є неверлок). Сама сім-карта не обов'язково має бути активована.

Без маленьких недоробок не обійшлося:

- користувачі Windows 8 поки що повинні використовувати .NET Framework 3.5 для запуску sn0wbreeze;

- відновлення iPod Touch 2G на версії 4.х.х не працює.