Перейти до основного вмісту

Sony Xperia XA комплектація та процес розпаковування на відео

На початку літа, Sony Mobile представила серію смартфонів Xperia X, що складається з трьох моделей: середньо-топова - Xperia X ( чохли для Xperia X у нас за посиланням) , топова - Xperia X Performance , іміджева - Xperia XA . Зараз ви можете розглянути як виглядає розпакування Sony Xperia XA в безрамковому корпусі. Не дивлячись на те, що апарат виконаний з простих матеріалів, він не поступається "старшим братам".

Трохи про Xperia XA

На відміну від Xperia X, коробка Xperia XA виготовлена з тоншого картону. Плоский прямокутник повторює стиль серії Xperia Z. У комплект зі смартфоном входять зарядний пристрій, кабель і документи. Навушники до комплектації не входять.

Xperia XA виглядає досить привабливо та стильно. Пластиковий апарат у металевому обрамленні зручно тримати в руках. Олеофобне покриття не надто захищає від плям. які легко залишаються на екрані, однак легко витираються. Колір смартфона, який брав участь у тестуванні, вказано у документах як Rose Gold. Тим не менш, апарат має червоно-жовтогарячий відтінок.

Втім, дивіться відео з розпакуванням Xperia XA