Перейти до основного вмісту

Сублімаційний та вакуумний друк на чохлі iPhone, у чому різниця?

Якщо Ви дуже цікаві, і хочете замовити чохол зі своїм дизайном, тоді ця інформація буде Вам корисна. Сьогодні iOK розповість про різницю між сублімаційним та вакуумним друком на чохлах для iPhone/iPad/iPod. Або, можливо, Ви хочете запустити свій маленький бізнес з виготовлення чохлів. Ця інформація буде також Вам цікава і необхідна.

Сублімаційне нанесення малюнка на чохол

Чохли виготовлені методом сублімації мають пластиковий або силіконовий каркас, поверх якого наклеюється металева пластина, на яку вже нанесли малюнок. Виглядають такі аксесуари ось так:

Як бачите, чохол складається із двох частин. Мінус таких аксесуарів у їхніх габаритах. щоб приклеїти пластинку зверху чохла, в ньому має бути поглиблення, за рахунок чого збільшується висота заготовки. Сублімаційні чохли поступилися місцем вакуумним. Зараз дізнаєтесь чому. :)

Вакуумний 3D-друк на чохлі

Вакуумний спосіб нанесення малюнка найпоширеніший у наш час. Він має безліч переваг. Найголовніше, це зовнішній вигляд. Малюнок вакуумним способом наноситься на всю поверхню аксесуара, тому його називають ще 3D печаткою. Чохли для iPhone , виходять тонкими і дуже круто виглядають. Недоліки таких аксесуарів відсутні.

ДО

ПІСЛЯ

Висновок

Рекомендуємо до придбання чохли з вакуумною запечаткою, вони набагато зручніші, практичніші і красивіші. В інтернет-магазині iOK, Ви можете подивитися на чохли Qcase , які створені вакуумним способом. Також, Ви можете замовити чохол зі своїм дизайном .