Перейти до основного вмісту

Силіконові чохли Haute Couture на iPhone із забавними тваринами

Мобільні телефони стрімко увійшли в наше життя, стали постійним та необхідним його атрибутом. А модні дизайнери поспішили стильно "одягти" iГаджети.

Чохли до iPhone від діанера Марка Якобса

Неймовірно цікава колекція креативних кейсів для яблучних iPhone 4 та iPhone 5 від американського дизайнера Марка Якобса (Marc Jacobs), креативного директора найкращої французької марки Louis Vuitton.

Іскрометні вбрання від Геніального Марка Якобса для яблучних смартфонів поєднують функціональність та останні віяння моди. Колекція містить у собі кілька серій.

Що цього разу нам підготували?

Це чохли для iPhone 4 та iPhone 5 з тваринами принтами, що імітують шкури тварин (жирафа, ягуара, зебри) та силіконові чохли для iPhone 4 та iPhone 5, виготовлені у вигляді кумедних тварин та птахів (зайці, бульдожки, зебри та сови). Дизайнерські кейси пожвавлюють смартфон, дарують електронному девайсу "живе обличчя".

Художник, з невгамовною фантазією, виготовив дизайни з літер свого бренду Marc Jacobs, зібраних у графічні зображення: поцілунки, клітки.

Тепер можна купити в Україні чохли з незвичайними, яскравими та неповторними роботами Марка Якобса, які продемонструють ваш унікальний стиль, прагнення до прекрасного.