Перейти до основного вмісту

Taktik Extreme 5: чоловічий чохол від LunaTik для iPhone 5

Компанія, що випустила легендарний браслет Lynk для iPod Nano шостого покоління, продовжує свій "хрестовий похід" на продукцію компанії Apple! На цей раз у поле зору потрапив iPhone 5 . Про результати читайте далі у цій статті.

Дизайн та габарити

Відразу слід зазначити, що цей аксесуар відчутно збільшить габарити Вашого iPhone 5, пропорційно підвищивши рівень його захищеності. Завдяки не дуже строгим формам, Taktik Extreme 5 виглядає не так брутально, як це ще могло бути. Над дизайном постаралася дизайнерська студія Minimal.

Складання та захищеність

Аксесуар поставляється вже зібраному вигляді, тому перед використанням необхідно його спочатку розібрати. Якихсь напівавтоматичних механізмів складання тут не передбачено, все робиться вручну за допомогою шестигранника. Чохол кріпиться на шести болтах, отвори яких розташовані по периметру головної рамки, виготовленої з балістичного полімеру.

Крім цієї частини яблучного чохла, тут присутні ще й дві великі: передня частина з вбудованим склом виробництва Gorilla Glass і задня частина, що зміцнює основу. У середині цього "скафандра" знаходиться спеціальна захисна кишеня з силікону.

До речі, всі матеріали з якого виготовлений Taktik Extreme 5 стійкі до подряпин , тому він не повинен перетворитися на "жах", після тривалого використання. Всі порти прикриті спеціальними заглушками, всі кнопки продубльовані.

Щодо захищеності слід зазначити таке: від випадкових ударів захистить, від випадків розбитого дисплея захистить, від промокання під час розмови на дощі захистить, від купання у воді не захистить.

Вартість

Цей аксесуар для iPhone 5 можна придбати в офіційному магазині від компанії LunaTik за ціною $125. В Україні та Росії вони вже продаються, що правда за вищою ціною.