Перейти до основного вмісту

Тести на міцність Samsung Galaxy Note 8 - подряпини, падіння з висоти

Відомий випробувач міцності смартфонів JerryRigEverything (Зак) вже встиг протестувати найновіший Samsung Galaxy Note 8. Блогер опублікував цікаве відео з тестуванням надійності найпрогресивнішого девайсу Samsung 2017 року та цікавою інформацією про нього.

Galaxy Note 8 поставляється в традиційному заводському впакуванні зі звичним комплектом її вмісту. Тільки на відміну від Galaxy S8, апарат укомплектований стилусом S Pen зі знімними стрижнями. Електронне перо, крім металевого "капелюшка", виготовлене з пластику, а його продумана форма не дозволить вставити стілус іншою стороною.

Загартоване скло дисплея прореагувало лише на шостий стик з дев'яти (це хороший показник). Загартованим склом, також покриті: об'єктив камери, сканер райдужної оболонки ока та інші датчики. Випробування вогнем AMOLED-дисплей, звичайно, не витримав – пікселі біліють і не відновлюються. Проте смартфон з успіхом пройшов тест на згинання.

Зак пообіцяв зняти відеоролик розбирання пристрою, який дозволить визначити оснащення оптичною стабілізацією зображення на двох камерах. У наш регіон Galaxy Note 8 надійде наприкінці вересня, за ціною – 1227 доларів.