Перейти до основного вмісту

Унікальний чохол для iPhone 5/5s із магнітною батареєю - T5 Charger Bumper

Невичерпний фонтан ідей китайських майстрів, створив новий оригінальний і незвичайний аксесуар. Сайт Amazon зайнявся поширенням чохла для iPhone – T5 Charger Bumper, що вже викликає інтерес. Виробник новинки – маловідома компанія SS.

У чому особливість цієї новинки?

Основна фішка чохла у його конструкції, однією із складових якої, став зовнішній акумулятор. На перший погляд, T5 Charger Bumper – це традиційний чохол для iPhone 5, 5s, але це ще не все. Коли акумулятор смартфону розряджений, на допомогу приходить активна складова T5 Charger Bumper. Вона є компактною, витонченою платівкою, забезпеченою батареєю на 2800 мАг (це продовжить заряд смартфона в півтора рази).

Такий акумулятор під час заряджання не заважатиме користуватися смартфоном. Батарея тримається на задній стінці накладки за допомогою магніту, а T5 Charger Bumper виглядає як єдиний акумуляторний чохол. Після зарядки ви зможете від'єднати батарею і сховати в сумці.

Відео демонструє аксесуар у роботі.

Чохол T5 Charger Bumper випускається у червоному, білому чорному, зеленому та синьому кольорах. Його ціна – 38 доларів. Залишайтесь з iok.com.ua , де завжди цікаві новини про Apple техніку.