Перейти до основного вмісту

Важливі нові функції в iOS 8.1 - Instant Hotspot, SMS Continuity, Медіатека iCloud, Apple Pay, Фотоплівка

На осінній презентації компанія Apple представила програмне оновлення iOS 8.1. У понеділок нові функції будуть доступні для власників iPhone та iPad.

Instant Hotspot

Функція Instant Hotspot дозволить власникам iPad та Mac автоматично підключатися до Інтернету за допомогою iPhone, з яким вони знаходяться у мережі. Якщо є iPhone вже не потрібний мобільний інтернет, чи не так?

SMS Continuity

З релізом iOS 8.1 відбувся дебют функції передачі коротких СМС з iPhone на Mac і iPad. Усі повідомлення, що надходять на смартфон, можна прочитати на комп'ютері. На Mac можна відправляти короткі СМС, клацнувши телефонний номер у Контактах, Safari, Календарі. Мега-зручно! Такого ще немає в жодній десктопній системі.

Медіатека iCloud

У iOS 8.1 активовано бета-версію Медіатеки iCloud. На сервісі зберігаються відео та фото всіх підключених Аpple пристроїв. Безкоштовно можна використовувати 5 ГБ хмарної пам'яті. За додатковий обсяг доведеться платити від 39 до 749 руб./міс.

Apple Pay

iOS 8.1 запускає функцію мобільних платежів Apple Pay. Сервіс полегшить користувачам вибір та здійснення покупок за допомогою Apple Watch та iPhone. У США вже можна робити покупки. А ось коли технологія дійде до нашої оселі, не відомо. Щось нагадує російську Siri. Коли вона буде, – не ясно. :)

Фотоплівка

Фотоплівка, що повернулася до iOS 8.1, дозволить користувачам переглядати всі фотографії у пам'яті пристроїв. Apple вирішила повернути втрачену функцію користувачам та можливість бачити знімки не лише зроблені за останні 30 років.

Варто оновлюватись!

Зазвичай у великих проектах ОС Apple виявляється багато помилок. Так в iOS 8 недостатньо чітко працювали Wi-Fi та Bluetooth. Оновлена iOS 8.1 покликана виправити усі попередні помилки та недоліки. Поновлюйтесь, друзі!