Перейти до основного вмісту

Відомі ціни Motorola Moto G5S, G5S Plus та Moto X4 у Європі

Нещодавно компанія Motorola представила флагманський смартфон Moto Z2 Force із захищеним екраном. У планах виробника ще багато цікавих новинок. Незабаром на нас чекає анонс трьох свіжих моделей - Moto G5S, його велика версія Moto G5S Plus та смартфон Moto X4.

Популярний постачальник витоків Roland Quandt (Роланд Куандт) розповів з якими цінниками три девайси вийдуть на європейський ринок. Вартість всіх апаратів знаходиться в діапазоні 300-400 євро. Відзначимо, що вартість Moto X4 з ПЗУ – 32 ГБ становитиме €350. Численні чутки пророкують Moto X4 наявність FulL HD-екрана, чіпсету Snapdragon 630, подвійного модуля, дактилоскопічного датчика на тильній поверхні, скляно-металевого корпусу та ОС Android 7.1.1 Nougat.

Пристрої лінійки Moto G5S вийдуть із цінниками - €300 та €330. Апарати одягнені в металевий корпус, обладнані 5,2” Full HD-екраном, чіпсетом Snapdragon 626, дактилоскопічним датчиком на передній панелі, ОС Android Nougat та різним об'ємом системних накопичувачів пам'яті. Оскільки ці ціни діятимуть у країнах Східної Європи, їх можна вважати орієнтовними для жителів України. Дати прем'єри та релізу гаджетів, поки що, не відомі.